From great design to digital printing
Servicii Referințe Despre noi
Contact

Servicii

Oferim soluții personalizate să vă evidențiați într-un mod memorabil și eficient

Suntem partenerul ideal pentru transformarea ideilor Dvs. în realitate.
De la materiale promoționale la reclame indoor/outdoor și identitate vizuală, oferim soluții personalizate și de calitate superioară.

 • Fotografii în mari dimensiuni (vernisaje), afișe, cașerare, tipărire planuri CAD

  Printuri de mari dimensiuni

  Domeniul de utilizare al imprimantelor de format mare indoor în rolă este foarte variat.
  Datorită tehnologiei cu jet de cerneală putem tipări pe mai multe tipuri de materiale.

  Imprimarea se realizează pe suprafață mată, pvc transparent / mat / lucios, polipropilenă.
  Format maxim de tipărire: 1160 x 3000 mm.

 • Transformăm ideile în realitate

  Proiectare Grafică

  Echipa noastră pasionată și experimentată se dedică creării de soluții vizuale captivante și eficiente, care să sporească impactul și recunoașterea brandurilor. Suntem aici pentru a transforma ideile în realitate și pentru a ajuta clienții să se evidențieze într-un mod unic și memorabil.

  Cu abordare personalizată și atenție la detalii, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să le oferim soluții de design care să îi ajute să atingă obiectivele lor de afaceri.

 • Soluție eficientă de multiplicare rapidă în serii mici sau medii

  Tipărire Digitală

  Produse pe care le putem realiza utilizând tiparul digital: fluturași, pliante, afișe, cărți de vizită, mape de prezentare, broșuri, cataloage, diplome, etichete autocolante, semne de carte, coli cu antet, diverse calendare (de perete / birou / buzunar), agende personalizate, felicitări și invitații, meniuri, ecusoane, legitimații și lista nu se oprește aici.

  Imprimarea se realizează pe suprafață cretată / necreatată, colorata, pvc transparent / mat / lucios, polipropilenă. Format maxim de tipărire: 330 x 487 mm.

 • Soluție eficientă de multiplicare

  Suport

  Aveți nevoie de un pachet complet de articole promoționale, după câștigarea unui proiect de finanțare, sau de alt set de obiecte promoționale personalizate? Noi venim în ajutorul Dvs. Vă oferim soluții și servicii integrale, la prețuri competitive, de la conceperea până la elaborarea proiectului și vă eliberăm astfel de grija drumurilor nesfârșite, salvându-vă timpul prețios.

  Pachete pot include: panouri publicitare, bannere, steaguri, roll-up, afișe, pliante, mape de prezentare, mape documente, broșuri, cărți de vizită, etichete autocolante, textile corporative personalizate prin inscripționare sau broderie, sacoșe de bumbac sau hârtie, memorii usb, pixuri, agende etc.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba